PUBLICITAT

Santa Coloma canvia una antiga deixalleria per un parc infantil

  • El cost ha estat mínim ja que el Comú ha reaprofitat atraccions d'altres instal·lacions
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un infant observa com la cònsol puja a una de les atraccions, ahir. Foto: ÀLEX LARA

santa Coloma ja disposa del seu cinquè parc infantil, després que la cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, l'inaugurés ahir acompanyada de part del seu equip comunal. Ubicat al carrer de Prat Comtal, la instal·lació s'ha erigit on abans hi havia un abocador ple de deixalles, «que no era útil per a res» , va explicar la cònsol.

El parc infantil ocupa una superfície de 480 metres quadrats. Disposa d'una zona amb atraccions per a infants i d'un pipican, espai separat per uns arbres donats per Casa Molines. Pel que fa a les atraccions per als infants, s'han recuperat d'altres instal·lacions infantils de la parròquia.

Per tot plegat, el cinquè parc infantil de Santa Coloma ha tingut «un cost mínim», va explicar Ferrer, que bàsicament ha consistit en la plantació de la gespa, que es podrà utilitzar per «jugar a pilota o prendre el sol». La cònsol va reconèixer que Santa Coloma està mancada d'espais verds i que la mala situació econòmica no permet realitzar instal·lacions de més envergadura. Se n'estan fent de més petites, com el Parc del Contrapàs inaugurat el passat més de juny i que va costar 2.000 euros a la corporació. Paral·lelament, s'està duent a terme un treball de restauració de les voravies.

La inauguració del parc del parc del Prat Comtal s'ha volgut fer coincidir amb la celebració de la festa major de la localitat, que donarà el seu tret de sortida avui i que planteja diverses activitats per a totes les edats, com concerts, balls, competicions i festes aquàtiques,

EL PROPER, A LA MARGINEDA / Els dos parcs inaugurats a la localitat de Santa Coloma seran precedits per un parc a la Margineda. Ferrer va explicar que s'ha arribat a un acord amb un privat per fer una permuta de terrenys i poder afegir-los a l'espai comunal del que disposen. Però encara falta enllestir procediments legals a la Batllia, motiu pel qual encara no hi ha data prevista d'inauguració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT