PUBLICITAT

El cor d'Arinsal espera la Copa de tot terrenys

  • La quarta cita del calendari 2011 i última en la categoria sèrie centrarà la lluita pel campionat entre Troguet i Martínez
EL PERIÒDIC
ARINSAL

Periodic
El Suzuki Santana de Troguet en la cita de la Massana del 23 de juliol Foto: FOTOESPORT

El motor tornarà a tenir vida aquest cap de setmana amb la disputa de la quarta prova de la Copa d'Andorra de tot terrenys. El centre neuràlgic del poble d'Arinsal serà aquesta tarda el testimoni de la darrera cita per a la categoria sèrie i l'atenció estarà focalitzada en la lluita pel títol entre Roger Troguet (Suzuki Santana)i Jöel Martínez (Nissan Patrol GR), que estan igualats amb 27 punts.

En referència als 4x4 xtrem i preparats, que encara tindran una segona oportunitat a principis d'octubre a Bississarri, també es podria aclarir de manera definitiva la lluita pel campionat. Albert Cabanes (Land Rover Defender), amb onze punts d'avantatge respecte de Guardiola (Suzuki Samurai) sortirà, si no es produeix una sorpresa majúscula, campió en la màxima categoria. Són moltes les variables que el permetrien marxar d'Arinsal amb el títol matemàticament assegurat.

Entre els vehicles Preparats, la lluita serà molt més tancada, tenint en compte hi ha diversos equips que mantenen vives les seves esperances d'alçar-se amb el títol. Josep Bringué (Suzuki Samurai) és el lider amb només un punt més que Jordi Betriu (Jeep Wrangler) i també tenen opcions Isidre Cabanes (Land Rover Defender) i Joan Choy (Jeep Cherokee).

La cita del Prat del Griaut, doncs, té molt a dir. A partir de dos quarts de quatre de la tarda comença l'espectacle fins a les vuit del vespre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT