PUBLICITAT

El calendari no arriba i els clubs proposen l'inici el 14 d'octubre

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) continua fent el ridícul de manera escandalosa. Ni ha fet públic els equips que la composen, ni sistema de competició, ni dates del calendari. No ha treballat res per a la Divisió de Plata.

El que sí se sap segons ha comunicat l'entitat que presideix José Luís Sáez als clubs és que la tercera categoria estarà formada per tretze equips. El calendari, però, és l'últim que el River i els seus adversaris esperen amb ànsia per poder planificar la pretemporada. Havia d'arribar la setmana passada, es va posposar fins dilluns... i som a dissabte i encara no se sap res. El mutisme de sempre.

Per això els clubs es van reunir ahir per fer diferentes propostes, per exemple que la lliga comenci el 14 d'octubre. Un altre dels punts a aprofondir va ser el format del play-off d'ascens, amb una proposta de que pugi el primer de la fase regular i el segon es decidís entre vuit equips i una altra proposada pel River de qie siguin del segon al cinquè classificat els que es juguin la segona plaça d'ascens.

Aquestes propostes les ha d'aprobar la FEB, que de moment continua sense donar senyals de vida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT