PUBLICITAT

Carrié presideix Iniciativa Publicitària del Pas

  • L'assemblea general permet constituir la junta directiva de l'associació
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
L'impulsor de l'associació Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié. Foto: N. M. / ANA

L'associació Iniciativa Publicitària (IP), del Pas de la Casa, va elegir ahir la junta directiva, que va quedar presidida per Jean Jacques Carrié, impulsor de l'associació. Només s'hi va presentar la candidatura encapçalada per Carrié. L'assamblea general va aprofitar també per fer balanç de les actuacions de l'associació en els mesos que porta funcionant, així com per plantejar noves propostes de promoció del poble.

En la reunió es va votar els membres de la junta directiva per ser presentats al Comú d'Encamp i el Govern, tal com va explicar el mateix Carrié abans de l'inici de la convocatòria. La candidatura estava integrada per Josep Maria Mas com a vicepresident, Jean Patrick Lasmolles com a tresorer i Karine Naudy com a secretari. La tria d'aquesta directiva i la presentació a l'Administració és el darrer pas per a la constitució legal de l'associació, ja que els estatus ja han estat aprovats.

Durant l'assemblea també es va fer una avaluació, amb els comerciants del Pas de la Casa, per valorar els efectes que han tingut les iniciatives impulsades fins el moment, el que caldria millorar i el que es vol repetir, informa l'ANA.

Així, a la trobada els assistents van poder aportar les seves idees per continuar impulsant el comerç i el turisme al poble, així com la promoció exterior, que és un dels principals objectius de l'associació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT