Festival de gols amb victòria

• L'Encamp obté un premi merescut contra el Falcao Stockholm noruec en el partit del comiat de la UEFA Cup
TREBINJE

Moisés intenta interceptar el xut d'un jugador del Trebinje, el dimarts passat en el segon partit de la UEFA Cup. Foto: FC ENCAMP

L'Encamp tenia davant el rival més assequible i després de plantar cara els dos primers partits amb un futbol de pressió davant el Chisinau (3-6) i el Leotar (4-8) ahir va repetir l'estratègia, lluny de fer un joc defensiu, i va poder acomiadar-se de la UEFA Cup amb una victòria davant el Falcao Stockholm (8-7).

El campió andorrà no va parar des de l'inici fins que va fer diana en una primera part farcida de gols. Ho van provar sense èxit Moisés en dues ocasions i Ludo fins que Jonny va marcar l'1-0 al minut 6. L'alegria va durar poc perquè en la següent jugada va empatar Pahlevan. La situació es va invertir en els següents cinc minuts i Basberber va fer el segon del Falcao (9') que va neutralitzar immediatament Àlex Izquierdo.

L'Encamp dominava però no acabava d'arribar amb perill a la porteria contrària i Rassol (13') en una contra i Krasniki de falta (15') van fer pujar el 2-4. A més l'equip de Bazan va afrontar els darrers últims minuts de la primera part amb cinc faltes, però no només va defensar sense cometre infraccions –només un penal al minut 16 que va fallar Ponce– sinó que abans del descans va aconseguir empatar amb gols de Renato (17') i Neira deu segons abans que sonés la botzina.

La segona part va començar amb un domini altern. Rodríguez i Rassol van poder avançar el Falcao en la represa i l'Encamp va respondre amb xuts de Neira sense èxit i de Marçal, el qual va establir el 5-4 (24').

Anar per davant donava avantatge al conjunt andorrà davant un rival que es va veure obligat a estirar les línies i deixar de defensar tan a prop de la seva àrea. El risc dels noruecs va provocar més ocasions per ampliar les diferències. Ludo va fallar, però no Renato (26'), que va fer pujar el 6-4.

Quedava encara molt partit per endavant perquè el Falcao no va deixar-se anar pel resultat i Rodríguez va retallar distàncies (31') per fer el 6-5. Cada vegada que l'Encamp marcava, l'equip noruec responia amb la mateixa moneda. Jonny va marcar al 35 i dos minuts més tard Krasniqi va fer el 7-6. Raventós va marcar de doble penal al 37 i de nou Rodríguez va posar el seu equip un gol per sota (38'). Quedava minut i mig i aquí es va acabar la pòlvora dels dos. Un comiat tricolor amb premi.