PUBLICITAT

Yuki pot ser un negoci per a l'Andorra a nivell mediàtic

  • L'entitat tricolor veu en el japonès una via per generar ingressos atípics
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Yuki amb Puig en la presentació del japonès com a tercer reforç, ahir Foto: ÀLEX LARA

Yuki Yamashita és el primer jugador asiàtic que fitxa un club del Principat en la història del futbol sala. El jugador japonès va ser presentat ahir per l'Hotels Plaza Andorra i sembla que tindrà ressó al seu país.

L'any passat es podien comptar amb els dits d'una mà el número de jugadors procedents d'aquest país en la Lliga Espanyola, considerada com la millor del món al Japó. I allà la passió per l'esport és desbordant. Tant que Yuki té un assessor de jugadors japonesos, Pablo Espejel (de l'empresa Euro+), qui va assegurar que aquest fitxatge pot convertir-se mediàtic al seu país i que, en poques paraules «pot haver-hi negoci».

Només té 21 anys però els precedents d'Espejel conviden a pensar que amb Yuki l'Andorra pot generar ingressos atípics. Aquest assessor ja va tenir a dos japonesos a les seves mans (Takuya Suzumura, tres anys al Bargas i Daisuke Ono, ex Talavera i Bargas). Tots dos van fer-se internacionals jugant a Espanya i es van fer amb un nom al seu país. «Amb Yuki tenim moltes idees sobre la taula», va destacar Espejel. «Fer un club de fans, crear una pàgina web i d'altres mitjans més perquè tingui repercussió mediàtica».

Mentre el gerent de l'Andorra, Emili Puig. i el seu assessor el veuen com una possible font d'ingressos el jugador va prometre «compromís i ajuda» al seu nou equip. Yuki prové del Bargas madrileny –una categoria per sota– i va admetre que a Plata es nota més «l'aspecte tàctic i el físic» però no té dubtes, el seu objectiu és assentar-se en l'equip. «Ve a sumar», va corroborar Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT