• L'equip d'Imbernón goleja per 5-1 el recent ascendit a Primera Engordany
AIXOVALL

Pujol es regira entre dos jugadors de l'Engordany, dimecres a la nit Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra fa una setmana que va iniciar la pretemporada tot i que Richard Imbernón només a pogut comptar per un màxim d'una dotzena de jugadors fins llavors.

Però en només set dies el conjunt tricolor ha disputat dos amistosos als quals es reflecteix una feina que va a més. Dilluns va jugar al camp del Jesús i Maria de Deltebre i va perdre 3-1. Ahir va jugar un altre amistós, a Aixovall, davant el recent ascendit a Primera Engordany i va golejar per 5-1.

L'equip de Mengual, que destaca per la seva joventut, va jugar tancat enrera i buscant el contraatac davant un Andorra molt superior tant en joc com en el marcador. La poca profundidat dels tricolors en la primera part va fer que al descans el lluminós reflectís un 1-0, obra d'Èric al minut 25. En la segona part van marcar Artur –jugador a prova–, Ayala, Cristian i el juvenil Ferré per l'Andorra i Quintela el de l'honor per a l'Engordany.