PUBLICITAT

Hotels Plaza serà l'espònsor principal del FC Andorra

  • L'entitat tricolor presenta avui el tercer fitxatge, el japonès Yuki Yamashita
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Puig ?a la dreta? i la representant d'Hotels Plaza, ahir en la presentació Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra ja té un relleu per a BP com a nou patrocinador principal. Es tracta d'Hotels Plaza, una empresa que forma part del grup Cierco com ho ha estat l'esponsor de les dues darreres temporades i com ho va ser Butagaz els anys previs a que l'entitat tricolor baixés a l'antiga Preimera Divisió Nacional A.

El gerent del club, Emili Puig, no va voler parlar de les quantitats que percebrà l'Andorra per als dos pròxims dos anys que s'ha signat l'acord –fins el 30 de juny del 2012– però sí que va indicar que està «en la línia» dels números de BP. «Aquest acord permetrà Hotels Plaza dur la publicitat en les samarretes oficial de l'equip i també amb pancartes estàtiques dins del Poliesportiu d'Andorra», va avançar Puig.

L'Andorra, per tant, ha estat tan sols un mes sense patrocinador i Hotels Plaza, segons el gerent de l'entitat, «ens permet jugar a la Segona Divisió». Ho diu perquè aquest any el pressupost del club passarà a ser d'uns 275.000 euros, cent mil menys del que tenia la temporada passada i qualsevol ajut econòmic és important per cobrir despeses.

Si ahir el club va presentar Hotels Plaza com a nou patrocinador principal avui la secció de futbol sala de l'Andorra té previst presentar al migdia a la seu del club (12.30 hores) el tercer fitxatge després de presentar el meta Paulinho i el golejador Lucas. Es tracta del japonès Yuki Yamashita que està a prova des del divendres de la setmana passada. Yuki és un ala que va jugar la passada temporada al Bargas madrileny de la Primera Nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT