PUBLICITAT

Decomissats medicaments valorats en més de 3.500 euros a la duana de la Farga de Moles

  • Les persones a qui se'ls ha aixecat acta de contraban són mare i filla
  • El decomís s'ha fet en la inspecció d'un autobús de línia regular Andorra-La Seu d'Urgell
18_08_medicaments
Material decomissatl. Foto: GUÀRDIA CIVIL
La Guàrdia Civil ha decomissat entre aquest dimarts i dimecres al matí medicaments per valor de més de 3.500 euros a la duana de la Farga de Moles, segons han informat aquest dimecres les autoritats espanyoles, que han afegit que les persones a qui se'ls ha aixecat acta de contraban en menys de 24 hores de diferència són, a més, mare i filla.
Segons la Guàrdia Civil, el decomís de dimarts es va fer al voltant de les 11.45 hores en la inspecció d'un autobús de línia regular Andorra-La Seu d'Urgell en el qual es va detectar, dins de la bossa que portava una de les ocupants, la quantitat de 57 pots i caixes, que contenien medicaments de diversos tipus per valor de 2.921,73 euros. La portadora dels medicaments va ser identificada com a M. P. C. F., de 50 anys, espanyola i amb residència a La Rioja.

El segon decomís s'ha fet aquest dimecres a les nou del matí, quan en el reconeixement d'un altre autobús regular Andorra-La Seu d'Urgell, s'ha localitzat, a l'interior de l'equipatge de B. J. B., filla de M. P. C. F., la quantitat de divuit pots i caixes que contenien medicaments diversos amb un valor de 602 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT