La primera part marca la derrota de l'Encamp contra l'amfitrió

• El Leotar se situa 4-0 i viu del contraatac en la segona part vista la reacció del conjunt de Josep Bazan
TREBINJE

Marçal condueix la pilota després de tallar un atac del Tornado Chisinau, en el primer partit a Trebinje Foto: FC ENCAMP

L'Encamp va encaixar ahir una altra derrota, aquesta vegada davant l'equip amfitrió, el Leotar Trebinje bosnià (8-4) que el deixa sense opcions de seguir viu en la UEFA Futsal Cup tot i que falta un partit.

El Leotar va deixar el partit encarrilat en una magnífica primera part en la qual l'Encamp gairebé no va veure la porteria contrària amb perill. El campió andorrà tan sols va xutar tres vegades a la porteria contrària amb perill i va encertar una mitjançant Jonny al minut 18, quan el resultat era de 4-0. El quadre local, que havia dominat i va donar feina Monti fins a tretze vegades, va suar per marcar el primer gol, que va arribar al minut 8 obra de Mulina. Va ser, certament, el premi al domini i la insistència dels locals, encoratjats pel seu públic i crescuts després del 10-0 que li va endosar al Falcao norueg en la primera jornada.

L'Encamp tan sols va respondre amb un xut de Ferreira que va salvar el meta local, però de nou va continuar dominant el Leotar, que va marcar el segon al minut 12 mitjançant Andric i al 18, en només quinze segons, van marcar Mulina i Cimirot poc abans del gol de Jonny. 4-1 i als vestidors.

L'Encamp va treure l'orgull en la segona part i Renato va ressuscitar les esperances amb un gol matiner, al minut 21. El Leotar instintivament va recular metres i va variar la tàctica, buscant la sentència al contraatac. D'ocasions en va tenir gairebé tantes com l'Encamp, que va buscar el tercer gol sense èxit amb xuts de Marçal, Monti, Jonny i Renato en dues ocasions.

La punteria va fallar i Cimirot va aprofitar un còrner tret per Mulahmetovic per fer el 5-2 al minut 29. Aquest va ser un cop molt dur per a l'Encamp, que 22 segons més tard va encaixar el sisè gol, obra de Vico.

Tot semblava decidit però l'equip de Bazan no va rendir-se. Va continuar arriscant, encara més amb Moisés de porter jugador i en dos minuts, al 35 i el 36, Moisés i Àlex Izquierdo van fer recuperar les esperances fent pujar el 6-4. El Leotar, a més, tenia cinc faltes i no podia aplicar-se amb duresa en defensa. El partit s'havia convertit en un atac constant de l'Encamp, que quan més a prop estava de fer el cinquè i amb el temps a sobre, Vico va establir el 7-4 i abans del final, amb el peix ja venut, Vukanovic va fer el 8-4 definitiu. Avui descans i demà, últim partit.