PUBLICITAT

Koldo no tindrà el jugador número dotze

  • Manolo Jiménez, lesionat de gravetat, s'havia guanyat la titularitat en els dos darrers partits de la selecció
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manolo Jiménez Foto: EL PERIÒDIC

La lesió de fa dues setmanes de Manolo Jiménez en un entrenament amb la selecció a Ordino és possible que trastoqui els plans de Koldo Álvarez de cara al pròxim partit del Preeuropeu del 2012 que es disputarà el pròxim 6 de setembre a Macedònia.

Els números del migcampista del Pidasa Santa Coloma amb el relleu de David Rodrigo conviden a pensar que es tracta del jugador número dotze del seleccionador. Ha jugat els sis partits oficials i els dos últims ha estat fins i tot titular.

Manolo només va jugar un quart d'hora en el primer partit d'aquesta fase de classificació, el 3 de setembre de l'any passat amb Rússia a casa (0-2). Va sortir al minut 76 per Sergio Moreno. Quatre dies més tard, contra Irlanda, va gaudir dels darrers 31 minuts en el partit a Irlanda (3-1), de nou en substitució de Moreno. El 8 d'octubre contra Macedònia (0-2) va sortir al minut 74 per Cristian i a Armènia de nou va entrar per Moreno al 51. Els dos últims compromisos contra Eslovàquia (0-1 i 1-0), coincidint amb les baixes de Moreno en un partit i de Fernando Silva en l'altre va sortir d'inici amb el braçalet de capità i en tots dos va ser canviat al fil del temps reglamentari.

En total Manolo ha jugat 273 minuts amb Koldo en sis partits però el jugador del Pidasa no podrà ser en els tres enfrontaments que queden. Koldo, per tant, haurà de buscar solucions al mig del camp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT