Uns darrers minuts fatídics

• L'Encamp s'avança abans del descans, arriba amb l'empat al minut 35 i encaixa tres gols entre el 36 i el 38
TREBINJE

Moisés ?d'esquenes? dirigeix l'entrenament del diumenge al pavelló Milos Mrdic de Trebinje, on està la seu del grup C de la fase preliminar. Foto: TON VILADOT

L'Encamp va estar a punt de donar la sorpresa en el debut en la UEFA Futsal Cup davant el rival a batre en el grup C, el Tornado Chisinau de Moldàvia. Al campió de la Lliga Nacional li va sobrar un minut i mig –del 36 llarg al 38– en el qual va encaixar tres gols quan empatava a tres que van acabar decidint el matx. Una gran imatge, però, la que va oferir el conjunt dirigit per Josep Bazan en detriment de Moisés, que pel fet de ser a la pista no podia ser també l'entrenador segons resa la normativa de la UEFA.

Lluny d'aplicar la consigna de jugar tancats en defensa i buscant el gol al contraatac davant un equip professional, molt superior en l'aspecte físic, l'Encamp va tractar de jugar de tu a tu i no li va anar malament fins el descans. De fet va gaudir pràcticament de tantes ocasions com l'equip moldau i fins i tot va marxar al descans en avantatge, gràcies a un gol de Marçal Raventós al minut 18.

REMUNTADA EN DOS MINUTS / El panorama va canviar en la segona part perquè l'equip de Bazan va anar baixant, com s'esperava, la intensitat degut a l'esforç físic suprem que havia realitzat en els primers vint minuts. Seguia, però, jugant-li de tu a tu al Chisinau, pressionant a dalt sempre que podia. Va aguantar fins que al minut 25 el malson Burdujel va establir l'empat i pocs segons després Frolov va obrar la remuntada del rival.

La situació es va complicar encara més quan Denis Coicev va marcar el 3-1 quan es complia el meridià del segon temps. Moisés es va posar de porter jugador, l'Encamp va passar a dominar, en només un minut va retallar diferències amb un gol en pròpia porteria de Frolov i en el 32 Renato va tornar a posar les taules.

Era el 3-3 i quedava encara un món per endavant. El Chisinau va posar-se les piles i l'Encampno es va arronsar però entre el minut 36 i 45 segons i el 38 i 18 segons va encaixar tres gols, de Burdujel, Negara i Subotin. «Amb decisions estranyes que van perjudicar a l'equip petit», va assenyalar el president, Lluís Goñi.

Avui, amb bones sensacions malgrat la derrota, l'Encamp s'enfronta amb el Leotar, l'equip amfitrió.