L'Andorra perd el primer partit de la pretemporada amb el Jesús i Maria (3-1)

DELTEBRE

Marc Pujol amb la pilota en el duel del curs passat contra el Guissona Foto: TONY LARA

Amb un equip de circumstàncies format per dotze integrants a causa de les lesions d'alguns jugadors i de les vacances d'altres l'Andorra va perdre el primer partit amistós de la pretemporada al camp del Jesús i Maria de Tarragona per 3-1.

El conjunt tricolor va evidenciar la falta de ritme de competició pròpia a aquestes alçades del curs i sense alguns dels seus jugadors més determinants –com Emili, Xavi Gil, Ferran Pol, Toscano o Maneiro– principalment en la primera part, en la qual el sol va castigar més al terreny de joc.

Els locals van aprofitar les carències en el joc de d'un Andorra molt espès i amb dificultats per fer rodar la pilota per marxar al descans amb dos gols d'avantatge, aconseguits en els minuts 10 i 35.

El mig del camp va millorar en la represa, tot i que Richar Imbernón només tenia un recanvi a la banqueta i el cansament començava a apoderar-se dels tricolors. El Jesús i Maria, que també jugarà en la nova Segona Divisió Catalana, va aconseguir el tercer gol local al quart d'hora de la segona part i cinc minuts després Paredes va ser objecte d'un penal per una entrada per darrere que Marc Pujol va transformar.

L'equip d'Imbernón tornarà a jugar demà, en un altre amistós a les vuit del vespre davant l'Engordany, equip que ha pujat a la Primera Divisió Nacional.