PUBLICITAT

La tendinitis obliga Llovera a ser baixa en el Mundial a Alemanya

  • «Arriscar pot tenir greus conseqüencies en el futur», admet resignat el pilot d'Abarth
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llovera (d'esquenes) treballa amb la fisioterapeuta al ral·li de Jordània Foto: EL PERIÒDIC

El Campionat del Món de ral·lis ha tingut una aturada de tres setmanes des de la darrera cita a Finlàndia fins la següent, que es disputarà el cap de setmana vinent a Alemanya. Aquest temps, però, no ha estat suficient perquè Albert Llovera es recuperi de la tendinitis que arrossega des del ral·li de Jordània de mitjan d'abril, per tant el pilot andorrà no serà a la graella de sortida en la categoria S2.000: «Arriscar pot tenir greus conseqüències de cara al futur», va manifestar resignat el pilot d'Abarth.

Llovera està vivint una odissea aquesta temporada en tots els aspectes. No ha pogut acabar dues de les quatre carreres que ha disputat, a Grècia va haver d'aferrar-se a la opció Super Ral·li per no força l'abandó, el pressupost que té està fregant els mínims exigibles i ha hagut de desplaçar-se en cotxe a les seus del calendari mundialista per reduir costos. I a sobre la tendinitis que li va aparèixer a l'abril al braç esquerre ha anat a pitjor de tal manera que s'ha estès al dret: «Quan faig força noto una punxada i se m'obre la palma de la mà. Durant l'aturada he treballat amb el recuperador electrònic i amb massatges per desintoxicar els tendons però en els cinc dies que he tingut de vacances he jugat a tennis amb la meva filla i el mal ha reaparegut».

ARRAN DE LA VIDA QUE PORTA / El cert, però, és que la tendinitis que té Llovera és conseqüència de la vida que porta. Ho ha de fer tot amb els braços i a sobre aquest any viatja massa amb el cotxe, a més de competir en tot un Mundial, amb professionals del motor, que exigeixen un enorme esforç físic que ell només concentra en els braços... Fins que l'han dit prou. «Espero que pugui estar recuperat per a la pròxima cita [el 29 de setembre a França] però tampoc no puc dir que hi correré segur», va avançar. «Vull recuperar-me al 100%».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT