PUBLICITAT

L'Encamp inicia la UEFA Cup davant l'os més dur, el Chisinau

  • L'equip de Josep Bazan es veu inferior en l'aspecte físic i basarà el joc en el contraatac
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla de l'Encamp ?de vermell? en la prèvia d'un partit de la UEFA futsal Cup del 2010 a Györ (Hongria). Foto: FC ENCAMP

Il·lusió contra professionals. Aquesta és l'arma que vol utilitzar avui l'Encamp en el primer partit de la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup que es disputa a Bòsnia, contra el SC Tornado Chisinau moldau (18.30 hores).

L'equip que dirigeix Josep Bazan –degut a que Moisés juga i no pot compaginar el càrrec amb el d'entrenador– té avui el partit més dur dels tres que ha de jugar a Trebinje i és conscient de l'enorme diferència en l'aspecte físic que hi ha entre els dos equips: «Tècnicament no estem molt lluny d'ells, però preocupa que aguanten més. Tenim l'experiència de l'any passat. En la segona part és quan més apreten i quan ens van fer més mal. Hem après la lliçó però és difícil lluitar contra això», va admetre ahir Bazan.

Sobre la manera de jugar del rival l'Encamp no té referències perquè ahir l'equip moldau va entrenar a porta tancada. Aquest matí sí que els podran veure en acció perquè els quatre equips que juguen al grup C tenen sessió obligatòria en obert. Tot i així el campió andorrà sap com pot arribar a donar la sorpresa en el seu debut a la UEFA Cup del 2011: «Sortirem a tancar-nos, a no deixar espais i a intentar fer mal a la contra. No podem jugar sense cap perquè són professionals i ens passarien per sobre», va alertar el tècnic de l'Encamp. «Som un equip principalment jove, estem aprenent però des del 28 de juny hem entrenat quatre dies a la setmana i arribem més preparats que mai. Hem treballat a fons la tàcnica, les sortides de pressió, les jugades a pilota aturada... I arribem amb una il·lusió enorme».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT