PUBLICITAT

Andorra la Vella senyalitzarà els eixos comercials incloen't-hi els aparcaments més pròxims

  • Les enquestes demostren que el que menys valora el visitant de la parròquia són les comunicacions i la falta de senyalització dels aparcaments.
14082011_senyals
Senyalització comunal i governamental a la capital. Foto: M. T / ANA
El Comú d'Andorra la Vella està treballant per millorar la senyalització de la parròquia. L'objectiu és posar ordre entre tots els senyals i, sobretot, reforçar la senyalització dels eixos comercials. En aquest sentit, en un mateix cartell s'indicarà el nom de cada zona comercial i se li assignaran els aparcaments més pròxims, ja que aquest és un dels aspectes que més mala nota obté en les enquestes que es realitzen als visitants de la parròquia.
La directora de Turisme del Comú d'Andorra la Vella, Eva Roma, ha explicat a l'ANA que a principis d'any es va crear la taula de senyalització, amb participació tant d'agents públics com privats, amb l'objectiu de posar ordre a la senyalització de la parròquia.

Roma ha dit que cal tenir en compte que hi ha tant senyalització del Govern, pel fet d'haver-hi carreteres generals, així com la pròpia del Comú i, per tant, cal evitar duplicitats i eliminar els cartells erronis o obsolets. A més, potser hi ha informacions que no fa falta senyalitzar, ja que "és important no saturar el conductor".

La taula de senyalització elaborarà un document que estarà enllestit a la tardor, i a continuació es traslladarà al Govern, ja que el projecte inclou algunes afectacions a la senyalització governamental.

Un dels punts importants del projecte de millora de la senyalització són els eixos comercials. En aquest sentit, la directora de Turisme ha explicat que la intenció és instal·lar cartells amb el nom de cada zona (Meritxell, Fener o Centre Històric) i al mateix temps, assignar els aparcaments que els corresponen, perquè el visitant de la parròquia el que menys valora són les comunicacions i la falta de senyalització dels aparcaments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT