PUBLICITAT

AINA organitza una trobada d'exmonitors per al 35è aniversari

  • Des de 1976 fins ara han passat 700 monitors que seran convidats a l'acte
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Alguns monitors de la casa de colònies. Foto: M. T. / ANA

La casa de colònies AINA ha organitzat una jornada en la qual es convidaran tots els monitors que s'hi ha format i les seves famílies, amb motiu dels 35è aniversari de les colònies. Mossèn Ramon Rossell va explicar a l'ANA que la trobada se celebrarà el 3 i 4 de setembre, i calcula que hi ha uns 700 monitors que s'han format a AINA des de l'any 1976. L'acte també s'emmarca dins del programa d'actes de la commemoració del 90è aniversari de la coronació de la Mare de Déu de Meritxell.

Rossell va explicar que la intenció és que sigui una gran trobada, en la qual es puguin veure imatges dels primers anys de les colònies populars, que ha recuperat l'arxiver de Canillo, Domènec Bascompte, i on els 700 monitors convidats puguin recordar les experiències viscudes.

El programa d'aquesta commemoració inclou, a més, un concert de músics joves a Sant Joan de Caselles el dia 1 de setembre, la presentació d'un llibre amb un CD i un DVD sobre la coronació de la Mare de Déu el 2 de setembre, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT