PUBLICITAT

La dona que va apunyalar l'home ingressa a la Comella

  • La víctima va ser traslladada ahir a planta on es trobava estable de les ferides
P. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
L'edifici on van succeir els fets el passat dijous a l'avinguda de Les Escoles de Sant Julià de Lòria. Foto: TONY LARA

La dona que el passat dijous va apunyalar la seva parella va ser posada ahir a disposició judicial a principis de la tarda i més tard va ser ingressada al centre penitenciari de la Comella. Pel que fa a la víctima que va patir ferides a l'abdomen i que el mateix dijous va ser operat d'elles, va ser traslladat ahir des de la Unitat de Cures Intensives on estava per vigilància del seu estat a planta on segons fonts de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell evolucionava favorablement i el seu estat de salut era estable.

La dona va ser ingressada al centre penitenciari acusada d'agredir la seva parella amb una arma blanca, segons fonts de la Policia.

Tal i com va avançar EL PERIÒDIC D'ANDORRA, a primera hora del matí del passat dijous, es va produir una baralla entre la parella al seu domicili ubicat al carrer de les Escoles, número 13, segona planta, porta primera. L'home, resident de nacionalitat portuguesa de 30 anys va sortir al replà i va poder baixar un pis per fugir de l'agressora. La dona, de nacionalitat colombiana i de 40 anys, va ser detinguda. Segons els veïns la filla d'ella es trobava en el mateix domicili en el moment dels fets, «vam sentir veus de nens», va dir una veïna.

Ara però, la detinguda espera, presa al centre penitenciari de la Comella, a ser jutjada per agressió per arma blanca a la seva parella. Un cas que s'afegeix al llistat negre de violència domèstica que l'any passat es va cobrar la vida d'un home.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT