PUBLICITAT

Detingut un andorrà per causar un accident mortal

  • Els fets en els que va morir una dona alemanya de 52 anys van passar el 4 de juny
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Els Mossos d'Esquadravan detenir ahir a Joan LLM, de 62 anys i veí d'Andorra la Vella com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent i contra la seguretat del trànsit per conducció temerària. Els fets van passar el 4 de juny a la N-260, al terme municipal de Valls de Valira, quan el conductor va perdre el control del vehicle al finalitzar un avançament de manera forçada, i va xocar frontalment contra una motocicleta, provocant la mort de la seva conductora, una ciutadana alemanya de 52 anys.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, un cop finalitzat l'atestat policial s'ha pogut concloure que el conductor del turisme hauria comès un delicte d'homicidi imprudent i conducció temerària. Els fets van passar el 4 de juny quan el vehicle va envair el sentit contrari en un avançament i en aquell moment un grup de motocicletes circulaven normalment en direcció sud. El turisme va topar frontalment amb una d'elles conduïda per un ciutadana alemanya de 52 anys que va resultar morta.

A més, els Mossos van rebre diverses trucades de conductors que alertaven de la conducció temerària d'un vehicle amb matrícula andorrana que coincidia plenament amb el que posteriorment va resultar implicat en l'accident.

Un cop fetes les actuacions per recollir les actes de manifestació de les persones que van alertar del fet, i després de tenir l'atestat policial, els Mossos van decidir imputar el conductor, de 52 anys d'edat. El passat dijous, el conductor va comparèixer a la comissaria de Mossos de la Seu d'Urgell i, donat que no tenia residència a l'estat espanyol, va quedar finalment detingut. Aquest divendres al matí, ha passat a disposició del Jutjat de Guàrdia en funcions d'instrucció de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT