PUBLICITAT

Primer examen per als jugadors a prova en un triangular a Tàrrega

  • De la Rosa vol veure'ls «en acció» per anar definint la plantilla de l'Andorra per a la pròxima campanya
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
De la Rosa es reuneix en cercle amb els jugadors en el primer entrenament de la pretemporada, dimarts al poliesportiu d'Andorra Foto: TONY LARA

El FC Andorra de futbol sala va començar dimarts els entrenaments de la pretemporada i avui, cinc dies després, s'estrena en competició en un torneig triangular amistós que es jugarà a Tàrrega. Xavier de la Rosa s'endú a la quinzena de jugadors que té ara mateix a les seves ordres, amb la intenció de veure si els que estan a prova superen la primer exàmen d'importància de cara a formar part de la plantilla del pròxim curs.

Així, l'entrenador tricolor va ser ben clar: «Vull veure'ls en acció perquè no els conec. Això és el que més m'importa ara mateix». Toni González, Diego Heredia i Carlos Alberto Ricotti són els que el tècnic vigilarà amb lupa, com també ho farà amb els juvenils Brahim, Chavito i Alan i el jugador del filial –el Puigcerdà– Xavier Santaella. Tots ells comencen una mena de càsting que continuarà demà amb l'amistós al poliesportiu d'Andorra davant el Marfil Santa Coloma per guanyar-se un forat al vestidor, al costat dels tres fitxatges que té previst fer el club i de Paulinho, Aitor, Jona, Carlinhos, Nacho Llamas, Cabinho i Lucas, que també es desplacen a Tàrrega. Els rivals seran el propi Tàrrega, de la Primera Divisió Territorial de Lleida i tot un Inter Movistar, que està a Vielha realitzant la pretemporada. L'inici, les 19.45 hores.

Falten encara els internacionals romanesos, que s'incorporaran la setmana que ve també en estat de prova, segons la nova política del club com una manera d'afrontar la crisi econòmica sense que això repercuteixi en la qualitat de la plantilla. No es poden permetre el risc de fitxar i que no surti bé, com va passar l'any passat amb el tècnic Jandro Álvarez.

QUATRE DIES DE FÍSIC intens / Des de dimarts que van començar les sessions d'entrenament De la Rosa ha planificat els quatre primers dies de treball físic a màxima intensitat. Només Això. Fins ahir a la tarda els quinze jugadors no van veure la pilota, en un primer contacte per preparar els tres partits que han d'afrontar aquest cap de setmana. «Arribaran amb les cames molt carregades», va reconèixer el preparador. És llei de vida en el món de l'esport que els primers dies es dediquin a la posada a punt després de les vacances. De la Rosa només coneix el 50% de la plantilla, però té clar que aquest és el primer pas a fer en la pretemporada.

Aquest triangular i l'amistós de demà serviran per poder descartar algun jugador o veure qui val, ja que l'Andorra necessita abans del 31 d'agost un tanca, un ala-tanca i un universal. Hi ha temps per fitxar, però no per adaptar els jugadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT