PUBLICITAT

Manolo Jiménez: «Tornaré a jugar al futbol fins i tot més fort del que ja estava»

IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manolo rep una entrada jugant amb el Pidasa, el curs passat. Foto: EL PERIÒDIC

Manolo Jiménez va complir ahir 35 anys. Una persona molt estimada en el món del futbol andorrà, el migcampista del Pidasa Santa Coloma i de la selecció va rebre mil i una felicitacions pel seu aniversari, però també ànims perquè la setmana passada es va trencar els lligaments del genoll esquerre en un entrenament amb el combinat nacional al camp d'Ordino i es perdrà un mínim de tres quarts de la pròxima temporada.

–Mai havia patit una lesió tan greu en la seva carrera. ¿Com va fer-se la lesió?

–Fent un canvi de sentit amb la pilota. Va ser molt ràpid, Vaig notar que la cama se m'anava i de seguida vaig notar un crack, com es derramava la sang per dins del genoll... de seguida vaig notar que anava per llarg.

–¿Fa molt mal?

–Si no mous la cama no. Fa més mal psicològicament.

–Ahir va visitar el metge, ¿bones notícies?

–Les que ja esperava. De fet el doctor ni tan sols va mirar gaire la ressonància magnètica. Tinc el lligament creuat totalment trencat. M'operaran la setmana que ve, segurament el dia 22. Després de la intervenció hauré d'estar sis o set setmanes sense recolzar la cama i posteriorment començaré la rehabilitació, que serà de sis mesos més o menys.

–¿Qui l'opera i on?

–El doctor Joan Carles Puigdellívol, cirurgià del Barça de bàsquet, d'handbol... És un metge de prestigi. M'operaré a Barcelona.

–¿Si les previsions es compleixen quan tornarà als terrenys de joc?

–Al febrer o el març. Intentaré estar amb els meus companys per al play-off, em sap greu deixar-los ara.

–¿En algun moment s'ha plantejat la retirada arran de la lesió?

–No, ni molt menys. Són moments durs però sé que compto per al club i per a la selecció i això anima a tirar endavant. De fet tornaré fins i tot més fort del que ja estava.

–¿Què li ha dit Koldo?

–Li ha sabut molt greu perquè comptava amb mi per als pròxims partits amb la selecció. A banda de l'amistat que tenim jo estava competint bé però m'ha dit que em recuperi, que tornaré a jugar com abans. Ell s'ha operat els dos genolls i sap de què parla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT