PUBLICITAT

Els veïns hauran d'esperar per tornar a les seves llars

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Tècnics del Comú de la Massana hauran de fer un estudi a fons de l'edifici incendiat dimecres per tal d'avaluar els riscos que pot comportar tornar-lo a ocupar. De moment, els veïns estan encara allotjats en apartaments d'Anyós mentre no s'acaba de determinar l'estat de la construcció, encara que, segons fonts del Comú de la Massana, l'edifici no ha patit danys estructurals, però sí molts materials, sobretot el pis incendiat, completament destrossat.

El tècnic d'Urbanisme del Comú massanenc, Joan Pieras, va explicar a l'ANA que els veïns no podran tornar a casa mentre no es tinguin els resultats dels estudis a partir dels quals s'hauran de determinar les actuacions pertinents.

En total, l'edifici incendiat té sis pisos, habitats per una quinzena de persones, moltes de les quals es troben fora del Principat. Sortosament no es van haver de lamentar víctimes personals, i els ocupants del pis on es va originar l'incendi, així com la veïna del pis de sobre, després de ser atesos a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell van rebre l'alta el mateix dimecres. El foc va començar al menjador del 1r B, segons va apuntar el propietari del mateix pis, segurament a causa d'un curtcircuit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT