PUBLICITAT

La selecció encaixa una maneta en l'amistós a Lleida

  • Periánez i Peppe debuten per a una ?tricolor' que mostra falta de ritme
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Juli ?ahir va jugar un quart d'hora? en una sessió de la ?tricolor' a Aixovall. Foto: TONY LARA

La selecció va encaixar ahir una maneta a la Bordeta en el partit amistós contra el Clu Lleida Esportiu, l'antic Unió Esportiva Lleida que s'ha renombrat aquest estiu i que militarà en la Segona B espanyola.

El combinat que dirigeix Koldo Álvarez va mostrar falta de ritme de competició. Fins el minut 35 el tècnic va acabar satisfet amb el joc «perquè no puc dir que vam crear cap ocasió de gol, però sí vam donar la sensació que en qualsevol moment podiem tenir-la». Els darrers deu minuts abans del descans van ser nefasts, amb un Lleida que va marcar tres gols a pilota aturada: el primer en una falta directa, el segon de penal i el tercer a la sortida d'un còrner. Aquest 3-0 en un obrir i tancar d'ulls va condicionar la segona part.

Andorra no va saber recuperar el bon joc de la primera mitja hora; al poc temps de la reanudació de nou va encaixar un gol de falta directa i a l'equador del segon temps el cinquè i definitiu: «La veritat és que tots els gols eren evitables», va manifestar un Koldo que va admetre la superioritat del rival: «Això és un amistós; hem de fer és extreure les conclusions positives i sobretot, les negatives. Hem tingut pèrdues de posició que s'han de corregir», va indicar.

El meta del Matecosa Iván Periánez –va jugar els últims vint minuts– i el seu company d'equip Peppe –va sortir al 50'– van debutar amb la tricolor en un duel en què també van jugar José Antonio, Rubio, Òscar, Emili, Bernaus, Ayala, Andorrà, Pujol, Cristian, Marc Garcia, Sebas, Iván Lorenzo, Quim Salvat, Somoza, Àlex Martínez i Juli Sánchez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT