PUBLICITAT

Un incendi causa danys importants en un habitatge

  • Els tres joves d'entre 19 i 8 anys que hi havia al pis escapen de les flames pel seu peu
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Els bombers recullen les mànegues mentre esperen que s'escampi el fum. Foto: TONY LARA

Els Bombers van sufocar un incendi en un habitatge de la Massana. Segons va explicar a l'ANA el propietari de la vivenda, el foc s'hauria produït probablement per un curtcircuit darrera d'un sofà del menjador. El propietari, Toni Martínez, sortia amb el cotxe en el moment en què es va produir l'incendi, mentre dins del pis hi havia la seva filla de 19 anys i dos fills de la seva parella, de 12 i 8 anys, que van poder sortir tot escapant de les flames. El propietari va retornar a l'habitatge per intentar sufocar el foc però, segons va explicar, les flames s'havien propagat amb molta rapidesa i no li va ser possible. Els joves van ser traslladats al centre mèdic amb un atac d'angoixa i es va haver d'evacuar una dona amb una lleu intoxicació de fum. Tots quatre van ser atesos a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Després de passar unes hores en observació, tots van rebre l'alta.

L'incendi va tenir lloc en un immoble del carrer Josep Rossell anomenat Edifici Ceràmica, que té tres plantes amb dos pisos a cadascuna d'elles, a banda dels locals comercials dels baixos. El foc es va originar al 1r B, que va quedar completament malmès, i la resta d'habitatges van resultar-ne també afectats pel fum.

El Cos de Bombers, que va comprovar que no hi hagués persones a cap dels pisos, va desallotjar una dona gran que vivia al pis de sobre del lloc dels fets, així com el seu gos, que inicialment es trobava en molt mal estat. Els tres ocupants que hi havia al pis on es va iniciar el foc van poder sortir pel seu propi peu.

A causa de l'alta temperatura que va ocasionar el foc, l'estructura del forjat del pis va quedar molt malmesa, pel què es va decidir reallotjar els veïns i que no retornessin a l'edifici fins que avui els pèrits i tècnics avaluïn els danys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT