PUBLICITAT

Matalí vola a Menorca

  • El jugador marxa del River per jugar a LEB Or però amb una oferta menor que la del club andorrà
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'ala-pivot dóna un salt de la LEB Plata a la LEB Or. Foto: TONY LARA

Canvi de plans d'última hora. Després de mes i mig de negociacions, amb contactes amb els seus representants i fins i tot un principi d'acord que semblava que ho deixava tot fet, ahir va caure la bomba: Andreu Matalí deixa el River Andorra i fitxa pel Menorca Bàsquet de LEB Or. El vol de l'ala-pivot a les Illes suposa un dur cop al club andorrà, que tenia planificada una plantilla amb Matalí de jugador clau. La sortida del barceloní no és per qüestions econòmiques perquè a Menorca guanyarà menys del que li oferia el River tot i demanar-li una rebaixa del seu sou. Una de les raons fonamentals de la seva decisió de ser a Menorca és que la seva parella, Paula Seguí, milita al Palacio de Congresos de Ibiza, de la Lliga Femenina.

L'arribada de Matalí a Menorca va estar confirmada a la premsa pel director esportiu del club menorquí, Tisi Reynés, que mentre presentava ahir al migdia un altre dels nous fitxatges del conjunt balear, li van agafar per sorpresa les preguntes dels periodistes. Reynés va admetre la contractació de l'ala-pivot català que ha estat el centre de les mirades al River durant les últimes temporades.

El club andorrà, per la seva part, va manifestar ahir a través del seu president, Gorka Aixàs, que si Matalí no volia «mantenir el seu compromís amb el River», en aquest cas era «millor que marxés». El jugador, que tenia un any més de contracte però negociava amb el club una rebaixa del seu sou per «adaptar-se a la realitat del bàsquet actual», va rebre de l'entitat que presideix Aixàs «diverses ofertes», però no ha acabat per acceptar cap. En tot cas, Aixàs va assegurar que la decisió els va agafar per sorpresa: «No ho esperàvem, però és respectable». En aquest sentit, el tècnic Joan Peñarroya va lamentar la sortida del jugador en els mateixos termes que Aixàs: «Volem que la gent que hi sigui, hi sigui a mort amb el nostre projecte». Així mateix, va confirmar que la marxa de l'ala-pivot condiciona la recerca dels jugadors que falten: «No serà fàcil trobar-li un substitut, però de segur que hi ha solucions».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT