Tercera derrota de la sub-21 amb golejada a la República Txeca (8-0)

MLADA BOLESLAVZ

La República Txeca no va tenir pietat de la selecció, que va sumar ahir a Mlada Boleslavz la tercera derrota de la fase de classificació per l'Eurocopa sub-21, amb golejada per 8-0.

Kadlec va fer el primer als sis minuts. Al quart d'hora, Wagner posava el 2-0, i abans del descans un penal transformat per Kadlec posava el 3-0. A la represa no hi va haver tampoc tranquil·litat per al combinat que dirigeix Justo Ruiz, que als dos minuts després que tornés a rodar la pilota, Nitrianský feia el 4-0. El 5-0 tampoc no es va fer esperar, i en el 54 Darida aconseguia la maneta. A partir d'aquí la República Txeca va baixar el ritme, tot i que en el minut 72, de nou Kadlec marcava el que era el 6-0 i el seu particular hat-trick. Petr en el 89 i Husbauer en el 93 tancaven el compte local en un matx per oblidar per a Andorra.

AVUI, AMISTÓS DE L'ABSOLUTA A LLEIDA / Avui la selecció absoluta agafa el relleu, però en un amistós. El combinat de Koldo Álvarez juga a Lleida contra l'Esportiu. Serà per preparar els compromisos de la fase de classificació de l'Eurocopa 2012. El pròxim duel oficial de la tricolor serà el 6 de setembre a Macedònia.