PUBLICITAT

Concerts, circ, màgia i narracions omplen l'agenda fins el diumenge

  • El duet Ugia Pedreire i Fred Martins tanquen avui les Nits obertes d'Ordino
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
L'actor Xavier Fernández. Foto: COMÚ DE LA MASSANA

A l'estiu tot el món viu, i no serà perquè no hi ha activitats. Començant des d'avui i fins a finals de setmana les diferents parròquies ofereixen tot un conjunt d'activitats.

Avui a Ordino el duet Ugia Pedreira i Fred Martins tanquen el cicle de les nits obertes. L'actuació se celebrarà a la plaça Major.

Per altra banda, el Comú de Canillo ha organitzat per als dies 13 i 14 d'agost un cap de setmana amb actuacions de màgia, circ i teatre destinades al públic infantil i emmarcades dins del cicle d'activitats ‘A l'estiu, viu la parròquia de Canillo'. L'acte més destacat del cap de setmana, serà l'actuació del mag Joaquín Matas, que tindrà lloc el dissabte a les 22 hores a l'Auditori del Palau de Gel. L'artista oferirà un espectacle de màgia participativa amb els seus característics tocs de simpatia i humor. L'acte és gratuït i té un aforament limitat a 290 persones.

D'altra banda, el Comú de Canillo també ha programat un espectacle de circ el dissabte a la tarda en què la interacció amb el públic és l'eix central. Així mateix, també s'ha programat una actuació de teatre infantil per al diumenge a la tarda, amb el títol El Follet Valent, un muntatge sobre l'amistat. Ambdós actes tindran lloc a la plaça Carlemany a les 18 hores.

La Farga Rossell de la Massana acollirà demà una actuació de l'actor Xavier Fernández dins del programa de les Nits als Museus. Fernández narrarà les històries d'un petit indret del Pirineu, el poble de Poll, i els protagonistes seran el boig de Poll, Mostatxo, Cintet i Carmeta, els habitants de la població. Durant l'espectacle, Fernández explicarà com s'ho feien per matar el cuc en hores mortes quan la vida a la muntanya era inhòspita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT