PUBLICITAT

El Servei d'Atenció Domiciliària d'Encamp atén a 35 usuaris

  • Augmenta el nombre de persones ateses, la majoria majors de 65 anys
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Olga Areny, consellera de Social i Cultura. Foto: M. T. / ANA

El Servei d'Atenció Domiciliària d'Encamp té actualment 35 usuaris, la gran majoria majors de 65 anys. Es tracta, segons la consellera de Social, Olga Areny, d'un dels serveis oferts pel Comú que més valoren els ciutadans i el que més ha augmentat el nombre d'usuaris en els últims anys, a causa de l'increment de persones grans que viuen soles. Areny, que va fer un balanç a l'ANA de la tasca feta durant el mandat en matèria de social, va lamentar no haver pogut tirar endavant la creació de les figures de l'educador de carrer i el mediador entre escola, pares i alumnes degut a la situació pressupostària.

Atenció a la gent gran /Areny va explicar a l'ANA que en els últims anys, la gent gran és l'àmbit on el Departament ha centrat més esforços, a causa de l'augment de les persones grans que viuen soles i que no tenen l'ajuda dels fills. Així, Areny va destacar el Servei d'Atenció Domiciliària com un dels recursos més ben valorats a la parròquia. El menjador de la gent gran també és un altre dels serveis destinats als padrins que viuen sols, i que actualment té una mitjana d'assistència de set persones diàries.

La consellera de Social també va fer referència al projecte de construcció d'una residència a la parròquia, i va lamentar que s'aturés, perquè considera que és un equipament que fa falta a la parròquia, ja que la població de majors de 65 anys cada cop és més elevada. Serà, en tot cas, una qüestió que haurà de decidir el proper equip comunal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT