PUBLICITAT

Cares noves per començar

  • Paulinho i Lucas prometen «treball» a un Andorra que vol tenir «un altre tanca, un ala-tanca i un jugador universal»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El porter Paulinho, a l'esquerra, amb Lucas, a la dreta, ahir després de la presentació oficial del matí. Foto: TONY LARA

Encara que no ho sembli de portes cap a fora, l'activitat a la seu del FC Andorra és absolutament frenètica. L'equip de futbol sala es va posar ahir en funcionament amb les noves incorporacions, però amb un equip amb només set contractes i la resta, o a prova, o juvenils, o del filial. Dels que tenen fitxa, ahir es van presentar les dues úniques novetats fins el moment: el porter Paulinho i el golejador Lucas Tadeu. Tots dos van coincidir en prometre «treball» i sacrifici per l'equip, cadascú en el seu apartat, i mentre això passava les gestions per tenir jugadors a prova –és la nova política del club: mirar, tastar i comprar si val la pena– continuen, i els dirigents, en coordinació amb el cos tècnic que encapçala Xavier De la Rosa, pretenen «un altre tanca, un ala-tanca i un jugador universal», segons va dir durant la presentació del matí el director gerent, Emili Puig.

Abans del 31 d'agost ha d'estar l'equip tancat, que és quan expira el termini per fitxar jugadors. El treball de tots els equips és dur, però tots s'hi troben amb dificultats, principalment econòmiques. Així, segons Puig, «excepte Granada i Gáldar», que han fet uns conjunts realment forts, la resta seran molt semblants.

El FC Andorra treballa per ser entre els millors, i per això fitxa jugadors que espera li donin bon resultat. El porter Paulinho va dir ahir a la presentació que amb la competència que tindrà sota pals amb Aitor, «puja el meu nivell i puja el seu», i així guanya l'equip. Paulinho parla de «mantenir el que tenim», que és la Segona Divisió, i després «intentar jugar el play-off i fer-ho bé».

Lucas Tadeu, a l'altre costat de la taula, parlava de les ganes «per poder arribar als 40 gols» que va marcar la temporada passada al Concordia Chiajna de la Primera Divisió romanesa. Tot serà, a partir d'ara, que De la Rosa treballi a fons amb ells.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT