PUBLICITAT

La sub-21 busca un miracle avui a la República Txeca

  • Marc Vales hi és com a reforç per al matx de la fase prèvia de l'Eurocopa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció andorrana sub-21 disputa avui a partir de les 17.45 el seu tercer enfrontament de la fase de classificació per a l'Eurocopa de la categoria. La cita és a l'estadi Mestsky de Mlada Bolestav contra una República Txeca que encara no ha debutat en la competició. El combinat que dirigeix Justo Ruiz es va desplaçar ahir amb la intenció d'aconseguir un miracle contra un dels rivals forts del grup 3.

La sub-21 andorrana no ha obtingut bons resultats durant la preparació estiuenca d'aquest partit, i no només pel que fa a resultats, amb cap victòria, sinó perquè el seleccionador Justo Ruiz no ha acabat satisfet pel treball dels seus jugadors, que van tancar la preparació amb la Damm juvenil la setmana passada amb derrota i mala imatge. Potser per això, el tècnic ha inclòs a la llista de convocats l'internacional absolut Marc Vales, del CD Atlético Baleares.

Andorra és última classificada del grup 3 amb dos partits jugats i dues derrotes, la primera contra Gal·les per 0-1, i la segona contra Montenegro per 0-5.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT