PUBLICITAT

La Festa Major d'Andorra recapta uns 3.000 euros per a la crisi alimentària de la banya d'Àfrica

  • Les aportacions provenen dels participants de la Festa del Joc i de l'Esport
  • L'import serà lliurat a la plataforma d'ONG d'Andorra per contribuir a la ampanya solidària que porta a terme
09082011pcentral
Alguns dels participants a la Festa del Joc i de l'Esport Foto: ANA / J. A. G.
La Festa Major d'Andorra la Vella ha recaptat un total de 2.997 euros a favor de la campanya per la crisi alimentària a la banya d'Àfrica, gràcies a les aportacions que van fer els participants de la Festa del Joc i de l'Esport. L'import serà lliurat a la plataforma d'ONG d'Andorra per tal de contribuir en la campanya solidària que està portant a terme. D'altra banda, des del Comú s'ha xifrat en 7.900 els assistents a les activitats musicals i els balls de la Festa Major, mentre que els inscrits a les activitats esportives han superat les 2.000 persones.
El Comú d'Andorra la Vella ha fet públiques aquest dimarts algunes de les xifres d'assistència als actes de la Festa Major, i ha reiterat que hi ha hagut més participació i més gent al carrer que en edicions anteriors. 

Pel que fa a les activitats esportives, el Comú ha destacat especialment l'alta participació de la cursa atlètica del dilluns al vespre, que va superar els 300 inscrits, i la Festa del Joc i de l'Esport al Parc Central, que va tenir un total de 1.500 inscrits. L'aportació de 2 euros de la majoria de participants ha suposat una recaptació de gairebé 3.000 euros que es destinaran a la campanya de la plataforma d'ONG d'Andorra a favor de la banya d'Àfrica.

D'altra banda, les actuacions musicals a l'envelat han aplegat un total de 7.900 persones, essent el diumenge, amb l'orquestra la Principal de la Bisbal, el dia amb més participació. Des del Comú constaten que la tria dels concerts "ha estat molt ben valorada pels assistents".

Quant a les activitats al carrer, el Comú ha informat que els actes del divendres van veure's afectats per la pluja, mentre que el Ball del Contrapàs del diumenge va registrar més participació que mai i l'arrossada del dilluns va tenir una assistència rècord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT