PUBLICITAT

El River tanca el jove ala-pivot Wright i Matalí és més a prop

  • Francesc Solana afirma que el club està «a punt de tancar el tema d'Andreu amb una reducció de contracte»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Wright, amb l'Adepal i pressionat per Justin Howard, fa dos anys. Foto: CARLOS SENDARRUBIAS

Devin Wright, que encara que no ho sembli pel nom, és espanyol, gallec de Lugo, és el nou reforç del BC River Andorra, segons va anunciar ahir el club andorrà. Es tracta d'un ala-pivot de només 24 anys, que les últimes dues temporades ha estat al ja desaparegut Adepal Alcázar, equip amb que va aconseguir l'ascens a LEB Or en la campanya 2009-2010, però al qual no va poder ajudar massa la passada temporada per no disposar dels minuts que esperava. El pivot, no massa alt –2,00m justos–però de potència sota cistella, arriba per una temporada. Així mateix, Francesc Solana, director general del River, va informar ahir que la presència d'Andreu Matalí és més a prop que mai. «Estem a punt de tancar el tema», va dir.

Devin Noel Wright Rodríguez, de pare nord-americà però nascut a Espanya, és un jugador de la pedrera del CB Granada, encara que també ha jugat a Mérida i Motril. La primera campanya a l'Adepal va jugar més perquè va ser a LEB Plata. En ser a LEB Or, la seva presència es va diluir una mica. Amb tot, és un jugador de potencial físic, «força i intensitat», segons el club.

Per altra part, el tema d'Andreu Matalí, el referent del club la temporada passada, està en què el club confia que el jugador donarà el sí a la seva continuïtat al club. «Sí l'accepta farà una rebaixa important, serà per un any més un altre condicionat a l'ascens, i serà un gran esforç per ell i una aposta pel club», va assegurar Solana ahir. Ara només queden un altre pivot i un aler, els dos«estrangers», segons Solana.

L'INICI DE LA LLIGA, EL 21 I 22 D'OCTUBRE / El calendari oficial de la LEB Plata és encara una incògnita. Demà la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) l'ha de fer públic, encara que coneixent la seva manera de treballar habitual no seria estrany que hi hagués un altre ajornament que deixés els clubs inscrits i amb els papers en regla encara més temps sense poder planificar res. Tot indica que la competició començarà el pròxim 21 i 22 d'octubre, i que ho farà amb només 12 equips.

UN MES ABANS, LA PRETEMPORADA/ Solana va assegurar ahir que si la lliga regular s'inicia com es preveu el 21 d'octubre, l'equip es posarà en marxa «entre cinc i sis setmanes abans, com és l'habitual». Així doncs, la primera setmana de setembre tot l'equip serà al Principat per començar a treballar l'aspecte físic per arribar en bon estat de forma a la competició de Plata.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT