PUBLICITAT

Edu Jiménez: «El joc es comença des de la defensa»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Edu Jiménez, ahir a la presentació a la seu del River Andorra. Foto: TONY LARA

El català Edu Jiménez va ser presentat ahir a la seu del River com a nou jugador del club andorrà. L'aler, procedent del Barcelona B, va assegurar que no va dubtar quan el seu representant li va transmetre l'interès de l'equip que entrena Joan Peñarroya, tot i tenir ofertes d'equips de la LEB Or, i va fer també una declaració d'intencions: «Sempre se m'ha valorat pel treball defensiu; el joc comença des de la defensa».

Amb tot, Edu Jiménez és un anotador consagrat. Així ho va manifestar el director general del River, Francesc Solana: «Amb aquest fitxatge fem un canvi en la línia exterior, és un molt bon llançador de tres». Solana també va assegurar que el més important del català és «que ens aporti la seva experiència dins del vestidor».

Jiménez és un jugador valent: «Si em donen la responsabilitat de tenir la pilota en els moments decisius, faré el que pugui. Si la fiques ets l'heroi, i si no la setmana següent tens un altre partit, i surt amb el cap ben alt». «No s'amagarà», el va acompanyar en la resposta Solana, que va indicar que una de les característiques del nou River és que ara «la responsabilitat» estarà «més repartida».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT