Sanza venç a una cursa de Festa Major de rècord

• En dones guanya Yolanda Castillejo i la inscripció arriba a les 350 persones
R. M. S.

Els més petits van tenir el seu moment de competició abans dels grans. Foto: TONY LARA

Nou triomf popular a la 29a cursa atlètica de la Festa Major d'Andorra la Vella, amb un participació de 350 persones de totes les edats. En categoria masculina, Marcos Sanza, del CAVA, va tornar a vèncer de la mateixa manera que va fer l'any passat, amb un crono de 8min 12s, mentre que en categoria femenina la vencedora va ser Yolanda Castillejo, també del CAVA, amb 10min 00s clavats.

Sanza va córrer molt millor que l'any passat, quan va aturar el crono en 8min 30s, mentre que ahir David Francome (FC Barcelona), que al 2010 va ser segon amb un temps de 8min 37s, aquest any es va haver de conformar amb la tercera posició, però amb millor temps: 8min 28s. segon en homes va ser Xavier Torrades, a només quatre segons de Sanza (8min 18s). En dones, Castillejo va vèncer per nou segons la seva companya d'equip Maria Betriu (10min 09s), mentre que tercera va ser la judoka andorrana Alda Babi amb u ntemps de 11min 32s.

TORNEIG DE TENNIS TAULA / Però la Festa Major d'Andorra la Vella va tenir el passat cap de setmana la segona edició del torneig de tennis taula. La cita va ser al centre de joc de Ciutat de Valls amb la presència de 46 participants d'edats entre infants i adults –l'any passat hi van ser 38. El guanyador en categoria Open va ser el gironí Ferran Diez, mentre que segon i tercer van ser els andorrans Arnau Calvet i Jordi Calvet. En alevins, Emili Asensio (Escàs) va ser el vencedor, mentre que en infantils es va imposar Arnau Calvet, d'Andorra la Vella.