PUBLICITAT

L'Andorra incorpora el porter Paulinho, del Boticas portuguès

  • Va formar part del Benicarló de Divisió d'Honor fa dues temporades i serà la competència directa d'Aitor
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paulinho, en la seva presentació com a jugador del Boticas portuguès, la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

El porter Paulo Roberto Silveira, més conegut com Paulinho –curiosa coincidència amb el golejador que ha marxat– és la nova incorporació del FC Andorra de futbol sala per a la pròxima temporada. El jugador, de 27 anys, va ser la passada temporada a les files del Boticas de la Primera Divisió de Portugal, i fa dues campanyes va militar al Benicarló de Divisió d'Honor del futbol sala espanyol, tot i que no va jugar massa partits.

El club farà oficial la incorporació de Paulinho en les pròximes hores, ja que encara ahir faltava per concretar la firma entre les dues parts. En tot cas, aquesta nova arribada suposa la competència directa al que fins ara havia estat el porter titular, Aitor Rubio, que va assumir aquest paper en deixar el club a meitat de la temporada passada Luis Marimón, que va anar a ElPozo Murcia.

Paulinho va ser el segon porter la temporada que va recalar al Benicarló de Divisió d'Honor (2009-2010), i no va gaudir dels minuts que hagués desitjat. Així, el porter va marxar a Portugal, on va acabar en el Boticas de Vila-real, en una Primera Divisió on el seu equip va lluitar per estar entre els primers classificats. Allà Paulinho va sumar els minuts que no va tenir al club castellonenc. Finalment el Boticas va acabar la competició regular en setena posició, molt prop del sisè, el Fundao, amb 12 victòries, cinc empats i nou derrotes, i amb un bagatge golejador de 104 marcats i 76 encaixats.

DESEMBARCAMENT ROMANÈS / L'arribada de Paulinho no és l'única que ha fet el FC Andorra de futbol sala aquest estiu. A la ja coneguda incorporació de Lucas Tadeu, que ja és al Principat integrant-se amb el seu compatriota Carlinhos, s'hi ha d'afegir altres tres futbolistes, en aquest cas romanesos. Un és l'ala Emil Raducu, que la temporada passada va jugar a Malta i a Hongria i que és internacional per Romania. Té 27 anys i arriba juntament amb altres dos compatriotes, un encara per confirmar. El tercer, però, és Soty Marian Sotarca, de 30 anys, també internacional per Romania i que va jugar la temporada passada al seu país.

ALTRES DOS TALENTS A PROVA / Però el treball del FC Andorra segueix, i així el club ha aconseguit que dos joves jugadors provin sort al primer equip. Es tracta de l'ala Toni González, de 19 anys, i Diego Heredia, de 20 i ala tanca. Estaran durant la pretemporada a les ordres del tècnic Xavier De la Rosa, que al final serà qui decidirà si compta o no amb ells.

no comencen tots la pretemporada/ Tot i que cada jugador ja ha estat buscant la forma física amb entrenaments particulars de carrera continua en els últims dies, des de demà estaran a les ordres de De la Rosa. Ara bé, l'entrenador encara no podrà comptar amb el gruix del seu nou equip. El trio romanès no arribarà al Principat fins el dia 16 com a mínim perquè estan disputant un torneig amb la seva selecció. Amb tot, s'espera que Paulinho hi sigui, i també ho serà Lucas Tadeu, que ja és al Principat. La resta de l'equip el formen Aitor, Jona, Carlinhos, Nacho Llamas i Cabinho, a més de els joves González i Heredia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT