PUBLICITAT

La tirada de la Festa Major compta amb 94 participants

  • El Club Andorrà considera un èxit de participació haver arribat a 18 entitats
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels tiradors, durant la competició que s'ha disputat al club. Foto: ÀLEX LARA

La tirada de la Festa Major d'Andorra la Vella va comptar finalment amb 94 participants a la seu del Club Andorrà de Tir de Precisió, al centre esportiu dels Serradells. Han estat 18 entitats d'aquest esport les que han acudit a una cita que es manté en els números de les temporades anteriors, amb gairebé un centenar de tiradors de diferents països.

Pel que fa als resultats, en pistola pneumàtica en sènior 1a va vèncer Josep Miguel Millán, mentre que en sènior 2a el guanyador va ser Joan Vidal. En sènior 3a, Joan Palau es va imposar, igual que va fer Vicens Arrué en veterans. En la categoria dama, la guanyadora va ser Leila Martínez, i en cadets es van imposar Laia Monells i Roger Monells.

Pel que fa a la modalitat de carrabina pneumàtica, en categoria femenina la millor va ser Carolina Multner –la tiradora número u de França de carrabina d'aire–, mentre que l'andorrana Esther Barrugués va ser segona a només tres punts de la francesa. Els altres vencedors van ser Marc Vitó en sènior 1a, Franck Multner en sènior 2a, José Vitó en 3a i Josep Maria Fonoll en veterans. En cadets, van vèncer Eva Atares i l'andorrà Lucas Baltenneck. El guanyador júnior va ser Marc Esteban. En pistola estàndard, van guanyar Joaquím Plà en sènior 3a+Dama, on l'andorrà Joan López va ser segon, Álvaro Fabra en 2a, Josep Miguel Millán en 1a i Salvador Bel en veterans. I en pistola de gros calibre, Adrià Querol en sènior 3a, Álvaro Fabra en 2a, Josep Miguel Millán en 1a, Paquita Martí en categoria femenina, i Isidre Guitart en veterans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT