PUBLICITAT

Muñoz supera Albós en una pujada a la Coma molt ajustada

  • Roc cau a la quarta plaça després de vèncer a Ordino, i David Fernández acaba tercer
EL PERIÒDIC
LLORTS

Periodic
Una corredora, ahir en el moment de prendre la sortida a Llorts Foto: ÀLEX LARA

la segona prova del Campionat d'Andorra de contrarellotge va deixar clar ahir que les forces estan igualades. El català Guillem Muñoz va ser el guanyador de la crono, de 13km entre Llorts i la Coma d'Arcalís, amb un temps de 35min 38s, seguit de David Albós amb 36min 08s, que repeteix posició després de la cita inicial del Coll d'Ordino del mes de juliol. L'andorrà guanya números per repetir triomf al títol final, ja que només queda una cursa i el seu principal rival, Agustí Roc, que va vèncer a Ordino, ahir va caure fins a la quarta posició. David Fernández es va situar entre tots dos, tercer, a només quatre segons d'Albós. Tot molt ajustat. Hi van participar 52 ciclistes.

La crono va ser dura i a alguns no els va anar tan bé com esperaven. És el cas de l'últim vencedor a la Coma, el català Jaume Morales, que va ser vuitè (37min 29s) a gairebé dos minuts del vencedor. Dels andorrans, a més d'Albós i Fernández, cal destacar l'actuació de Guy Diaz, que va acabar sisè (37min 01s).

En categoria femenina, la vencedora va ser la local Bea Linde (50min 49s), mentre que a més de cinc minuts va arribar la segona, Marta Bassa, i a gairebé vuit Célia MEndes, que va completar el podi. En la resta de categories, en cadets es va imposar l'andorrà Ramón Seco, mentre que en júniors va vèncer el català Lucas Casas. En sèniors elit, David Albós va ser el primer; en Master 30, Guillem Muñoz; en Master 40, David Fernández; i en Master 50, Gabriel Guerrero. La pròxima i última prova del Nacional, el 4 de setembre: 12km entre Ordino i Sorteny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT