PUBLICITAT

Toni Martí diu al PS que podria haver deixat «les coses millor»

  • El cap de Govern ha criticat que els socialdemòcrates no facin una oposició constructiva
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Toni Martí i alguns ministres en la visita a l'AINA, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El cap de Govern, Toni Martí, en resposta a les declaracions del Partit Socialdemòcrata dubtant de la manca de marge de maniobra que té el Govern per negociar amb la banca, va dir que si Pere López «no tenia cap problema de finançament, ens hauria pogut deixar les coses millor». A més, Martí va afirmar que «hi ha gent que sempre té l'habilitat per criticar» i que en canvi, el PS havia promès fer una oposició constructiva.

Visita a la casa de colònies d'aina/ El cap de Govern va fer aquestes declaracions durant la visita d'ahir a la casa de colònies AINA, acompanyat de gairebé tots els ministres -només faltaven Jordi Cinca i Roser Suñé-, a més del cap de gabinet, la cap de protocol i el secretari general.

Vista la gran representació governamental, Mossèn Ramon va qualificar la jornada d'ahir de «dia històric», mentre que Martí va afirmar que l'objectiu era mostrar el respecte del Govern envers a una institució que fa 35 anys que existeix, així com la gratitud cap a la gran feina que s'hi fa, sobretot tenint en compte que els monitors treballen de manera completament gratuïta i «això es veu en molts pocs llocs».

Les autoritats van ser rebudes per tots els infants i els monitors que aquests dies es troben en el tercer torn de colònies, encapçalats per mossèn Ramon Rossell de Canillo. Els van explicat quines activitats fan i els van dedicar diverses cançons. Per tot plegat, el cap de Govern va assegurat que AINA és un símbol d'Andorra, destacant-ne els seus valors i la seva promoció de l'andorranitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT