PUBLICITAT

Peñarroya: «L'equip que tenim a dia d'avui és per estar contents»

  • El tècnic valora l'arribada de Torres perquè «ell i Matalí són diferents, però es complementen a la perfecció»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Matalí, defensat per Isma Torres, a la dreta de la imatge, en el passat 'play-off' d'ascens a la LEB Or. Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya es va desplaçar aquesta setmana a Andorra per treballar amb la direcció tècnica del BC River Andorra en la pròxima plantilla i en la possible pretemporada, sempre condicionada aquesta pel calendari de competició que hauria de fer públic la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) el pròxim 10 d'agost. El tècnic està més que satisfet amb l'equip que s'està conformant, i valora especialment la parella que, de moment, tot apunta a que tindrà a la pintura, Andreu Matalí i Isma Torres. «Sempre que busques jugadors vols una bona composició, i ells són dos jugadors diferents però que es complementen a la perfecció», va dir el català. Amb tot, el club segueix a l'espera de conèixer la decisió del pivot català per seguir al club amb les noves condicions que li ofereix l'entitat que presideix Gorka Aixàs. «L'equip que tenim a dia d'avui és per estar contents, perquè la situació és molt complicada per tothom», va assegurar ahir l'entrenador del primer equip, tot assumint que encara «falten dos pivots».

Respecte a les últimes dues incorporacions, Isma Torres i l'aler Edu Jiménez, el tècnic va donar la seva opinió del que buscava realment amb ells. Sobre el pivot andalús que va militar la passada campanya al Mallorca va dir que es va estudiar «la seva trajectòria esportiva a les diferents LEBs, i hi va afegir que és «un jugador molt dur, treballador, i sobretot amb molta agressivitat al camp i que a més la sap transmetre als seus companys, i que ens oferirà un plus en el joc a la pintura». El tècnic va destacar que una de les raons per les quals aquest pivot s'ha decantat pel River és que la situació del bàsquet «és difícil», i que a Mallorca hi havia hagut problemes per cobrar, «cosa que aquí s'ha demostrat més serietat». «Quan un és professional aquestes coses és miren molt», va sentenciar.

Pel que fa a la incorporació de l'aler Edu Jiménez, provinent del FC Barcelona B, el tècnic va dir que és un jugador «contrastat» que fins i tot «ha pujat a LEB Or», i va destacar del seu joc que és «un excel·lent tirador de distància, i també molt físic», amb la qual cosa, segons Peñarroya, «ajudarà moltíssim a l'equip en el treball defensiu», on assegura que Jiménez haurà de ser «un referent per a la resta de companys». L'entrenador va destacar també les «bones referències que tenim d'ell com a persona», i que és «un jugador d'equip».

FITXAR SEGUEIX SENT COMPLICAT / El treball incansable que es fa des de les oficines del club andorrà per buscar les noves incorporacions pot donar avui algun fruit, però el ben cert és que la situació és complicada perquè tots els equips i jugadors són a l'espera de saber qui jugarà a LEB Plata i qui no.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT