PUBLICITAT

Cardelús aspira a Castellolí a obtenir el millor resultat

  • El jove pilot disputa la quarta prova del Campionat Mediterrani
EL PERIÒDIC
CASTELLOLÍ

Periodic
Xavi Cardelús, abans d'una cursa d'aquesta temporada. Foto: EL PERIÒDIC

El jove pilot de motociclisme Xavi Cardelús participa des d'avui a la quarta cursa del Campionat Mediterrani de Velocitat que es disputa al Parcmotor de Castellolí. Cardelús entra en acció de nou amb l'esperança d'aconseguir un bon resultat tenint en compte els últims entrenaments que va fer al traçat català.

En els citats entrenaments privats, Cardelús va rodar a poc més d'un segon del rècord del circuit en la categoria de Pre GP 125 i va demostrar que, aquest cap de setmana pot estar entre els millors. El jove del Cardelús Racing Team és optimista de cara a la cursa: «És cert que de moment, aquesta temporada ens està fallant la sort, però crec que a Castellolí puc aconseguir un bon resultat si les coses van mínimament bé. La referència més immediata que tinc són els entrenaments privats que vaig fer en aquest circuit i els temps que vaig aconseguir són bons i em permeten pensar que puc estar entre els 10 primers des del principi i aconseguir el millor resultat del que va de temporada».

Xavi Cardelús ha estat preparant especialment la segona part de la campanya: «El cert és que estic descansant ben poc aquest estiu. Fa dues setmanes vaig fer un estatge de preparació amb moto de muntanya per millorar la meva forma física y no cansar-me tant sobre la moto quan estic als circuits. Tinc clar que pilotar una moto requereix estar el millor possible en tots els aspectes i sé que m'he d'esforçar al màxim per aprendre de tot el que em passa i preparar-me al màxim».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT