PUBLICITAT

Un incendi crema l'aparador d'un taller de vehicles

  • Els veïns van poder tornar a casa un cop els Bombers van haver extingit el foc
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

05082011incendi
A l'esquerra, el taller on es va declarar l'incendi. A la dreta, alguns dels veïns desallotjats, ahir a la nit Foto: ANA / P. G.

Un incendi als baixos de l'immoble que hi ha situat al número 16 del carrer Pere d'Urg d'Andorra la Vella, ocupats per un taller d'accessoris per a vehicles, va obligar ahir a mobilitzar fins a tres dotacions del cos de Bombers. L'avís es va rebre sobre les 21.20 hores i els Bombers van poder controlar el foc ràpidament.

L'incendi, causat per un curtcircuit, va malmetre l'aparador del taller que hi ha situat en aquest carrer del centre de la capital. A causa del fum que va provocar l'incendi, es va haver de desallotjar de manera provisional els veïns de la primera planta de l'immoble, que van poder tornar als seus habitatges un cop els Bombers van haver extingit el foc.

Segons va informar ahir mateix el cap de guàrdia del cos de Bombers, en declaracions a l'ANA, els danys no han estat importants. La causa de l'incident, tal com va assenyalar, va ser un curtcircuit provocat per un sobreescalfament dels llums de l'aparador del taller. Els fets van passar al voltant de les 21.20 hores d'aquest dijous al vespre. Fins al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT