PUBLICITAT

Adéu obligat a Paulinho

  • El brasiler fitxa pel Granada després d'any i mig a Andorra, d'on marxa «més trist pel club que per mi»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Paulinho, amb Puig al fons, ahir durant la roda de premsa que va convocar el club per anunciar la sortida del jugador de l'entitat andorrana. Foto: ÀLEX LARA

no hi havia gairebé opcions perquè Paulinho es quedés al FC Andorra de futbol sala, i al final ha passat el que havia de passar, que el brasiler, dolgut per la situació, ha de fer les maletes per buscar-se la vida al Oxipharma FS Granada de Segona Divisió. «M'ofereixen un projecte i una bona estructura per poder aconseguir l'ascens, i no puc dir que no», va dir ahir en roda de premsa per afirmar, a més, que deixa Andorra «més dolgut pel club que no per mi». És el que hi ha: pocs diners.

Els problemes econòmics del FC Andorra són el desencadenant d'aquesta situació. La qüestió és clara, i és que si l'entitat està obligada a reduir despeses, la fitxa de Paulinho no la pot assumir. Així, entre club i jugador s'ha arribat a un acord per a l'adéu del brasiler, que ahir va expressar la seva tristesa per la situació: «El club dóna un pas enrere i ara han de canviar moltes il·lusions que hi havia. És trist per al club però també és trist per al futbol sala». Paulinho va assumir que la seva sortida «no és una qüestió personal, sinó del Govern», que no donarà les mateixes subvencions dels anys anteriors i obliga als clubs a ser austers.

«És complicat deixar un país i un club on m'han tractat molt bé, però és per força major, encara que és possible que un dia el nostre destí es torni a creuar». Preguntat per aquesta última possibilitat de retrobament, Paulinho va ser contundent: «Dependria de molts factors, però si no està Emili (Puig) o De la Rosa, és molt complicat, tot i que també depèn del projecte, de si hi ha gent il·lusionada... si no hi ha un Govern que et doni una mínima estructura per aspirar a alguna cosa, que no comptin amb mi». En aquest sentit, el director gerent, Emili Puig, va manifestar que, ja que gairebé serà impossible aspirar a l'ascens a Primera Divisió, el club ha de «buscar noves il·lusions». «Primer haurem de buscar salvar la categoria, i després veurem fins on podem arribar.

JONA I AITOR, RENOVATS / El club va anunciar les renovacions de dos jugadors, Jona i el porter Aitor. Tots dos seguiran al primer equip, on de moment només es coneix la incorporació com a novetat de Lucas Tadeu. Així mateix, la pròxima setmana –la pretemporada comença dimarts– es preveu tancar un porter i altres tres jugadors «d'un ampli ventall que tenim», segons Puig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT