PUBLICITAT

Amb Edu Jiménez, el River agafa forma

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jiménez, que ha arribat del Barça B, ha estat l'última incorporació. Foto: EL PERIÒDIC

Ja és oficial que el River Andorra tindrà Edu Jiménez a les seves files a una posició d'aler on només falta un altre nom, segons el club un americà que està al caure, però que de moment haurà d'esperar uns dies per arribar a l'acord definitiu. Amb Jiménez i altre aler en camí, ara només resta sumar sota cistella amb mínim un altre nom, i tot sempre que Andreu Matalí acabi per donar el vistiplau a l'oferta del club per seguir amb un nou contracte a la baixa respecte al que ja tenia per la pròxima temporada, cosa que està per veure.

L'entrenador Joan Peñarroya compta fins el moment amb els dos bases Jon Santamaria i Fede Bavosi, amb els alers Pablo Sánchez, Dani Marín i Edu Jiménez, i amb el pivot Isma Torres i el dubte de Matalí. Aquí falta un altra torre com a mínim, tot i que el tècnic en voldria dues més. El club continua amb la recerca diària, però al situació és més que complicada quan ja està el mes d'agost ben entrat.

Amb aquestes incorporacions, s'han fet efectives les sortides del base Néstor Zamora, l'aler Àlex Piru Ros, el pivot Rafa Casals, a més dels dos nordamericans James Holmes i Justin Howard, i el també americà amb passaport finlandès Rob Johnson, que tot i ser una preferència per al cos tècnic, finalment no va acceptar seguir amb unes condicions econòmiques que havien de ser per força inferiors, com la de tota la resta de jugadors.

Mentre el River agafa forma, el que no se sap encara és quan serà la pretemporada, i ni molt menys quan estarà enllestida, tot i que el tècnic Joan Peñarroya estudia ja amb la directiva quines són les preferències de calendari de cara a organitzar partits amistosos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT