El Serradells situa quatre triatletes a l'Espanyol

• Èric Sallés i Eloi Fort segueixen els passos de Jordi Cerro i Pere Marquina
BANYOLES

L'equip dels Serradells, amb el campió Gómez Noya, a Banyoles. Foto: EL PERIÒDIC

ja són quatre els triatlets que el Club Triatló Serradells ha aconseguit classificar per a disputar el pròxim Campionat d'Espanya de triatló, que es disputarà a Vigo el pròxim 17 de setembre. Èric Sallés i Eloi Fort van obtenir el seu bitllet el passat cap de setmana a la competició que es va disputar a Banyoles. Ja estaven classificats per a l'Espanyol Jordi Cerro i Pere Marquina. La llàstima va ser Sergi Medina, que es va quedar a dues posicions de obtenir el passi.

Només es classificaven per al Campionat d'Espanya els 20 primers corredors. El triatló de Banyoles (750m de natació, 20km de bicicleta i 10km de cursa a peu) sentenciaven les places, i en el grup d'edat de 25 a 29 anys lluitaven per les vint primeres posicions Sallés, Fort i Medina. Sallés va ser 5è amb un crono d'1h 03min 56s, un temps espectacular en què a més va aconseguir el millor temps en el sector de ciclisme, el sisè en la natació i el cinquè en la cursa a peu. Fort, per la seva part, va signar la 16a plaça amb un temps d'1h 08min 28s, obtenint així també el passi, però el seu company Medina es va quedar a les portes en ser 22è amb 1h 12min 44s. D'aquesta manera, Sallés i Fort s'uneixen a Cerro i Marquina, que van obtenir la plaça en el passat triatló de Madrid.

SERGI GONZÁLEZ, 53È EN ELIT / Paral·lelament es va disputar la cursa elit on hi havia un alt nivell, amb triatletes del renom internacional de l'espanyol Javier Gómez Noya, campió del món i també a Banyoles. Sergi González va acabar amb una digna 53a posició amb 1h 00min 22s.