PUBLICITAT

Un motorista perd la vida en un accident al túnel de la Pedrera

  • La víctima era un resident italià de 29 anys
  • El xoc s'ha produït a les 8.22 hores i la CG-3 s'ha hagut de tallar durant més d'una hora
EL PERIÒDIC
LA MASSANA


03082011-accidentmassana
Els agents retiren les restes de l'accident de la calçada. Foto: ANA / N. M.
Un motorista ha perdut la vida aquest matí en un accident al túnel de la Pedrera. La víctima era un resident italià de 29 anys, tal com ha informat el Cos de Policia. Els fets s'han produït a les 8.22 hores al punt quilomètric 3,4 de la CG3, a l'interior del túnel, on hi ha hagut un xoc frontal entre una motocicleta Piaggio X8 200, amb matrícula andorrana, i un Seat Altea també amb plaques andorranes.

Els fets han passat quan el motorista, que circulava en sentit la Massana, ha perdut el control de la motocicleta i ha xocat contra un turisme amb matrícula andorrana que circulava en sentit oposat.

Els serveis d'urgència mèdica desplaçats fins al lloc dels fets no han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que a causa de les greus lesions sofertes, el conductor de la motocicleta ha mort gairebé a l'acte.

Els responsables de la Comissaria de guàrdia del Cos de Policia i els agents del Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit han iniciat les gestions pertinents per recollir els elements necessaris per esclarir les causes del sinistre.

La CG3 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant més d'una hora, i a les 9.32 s'ha donat pas alternatiu fins que s'ha reobert totalment el túnel passades les 10 hores. Segons el Centre Nacional del Trànsit, les retencions han arribat fins a Escaldes-Engordany en sentit pujada i fins a l'entrada de la Massana venint d'Ordino en sentit baixada. El túnel del Pont Pla també s'ha hagut de tallar durant una hora en sentit la Massana per evitar que es quedessin els vehicles aturats al seu interior.a

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT