PUBLICITAT

Veïns del carrer Sant Jordi volen aturar les obres

  • El vicepresident de l'Associació de veïns diu que l'asfalt es molt brut
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Part de la nova vorera del carrer Major del Pas de la Casa. Foto: ÀLEX LARA

L'inici de les obres de les voreres del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa està previst per al proper 9 de setembre, però no tots els veïns hi estan d'acord, i de fet n'hi ha alguns que fins i tot es plantegen fer una denúncia a la Batllia per aturar-les, va informar l'ANA. Un dels veïns descontents és el vicepresident de l'Associació de Veïns del Pas de la Casa, Michelle Serres, que assegura que l'asfalt que hi volen posar és molt brut. A més, assegura que li ha tramés la seva opinió al cònsol major de la parròquia, Miquel Alís, però que aquest «no ens escolta». El cònsol, per la seva banda, assegura que ha escoltat tots els veïns i que hi estan d'acord, però que el punt de vista de Serres «és un cas aïllat», diu Alís.

Entre el 9 i el 10 de setembre es reiniciaran les obres dels carrers del Pas de la Casa. Pel que fa al carrer Major, les obres ja s'han iniciat i allà es pot veure el tipus d'asfalt que es posarà a la resta de carrers del nucli, quitrà negre empedrat, que no agrada a alguns dels veïns perquè afirmen que entre les ranures s'acumula la brossa i queda un aspecte brut que dóna mala imatge al poble. Tot i així, el cònsol assegura que la majoria de veïns hi estan d'acord, ja que es va fer una reunió i van aprovar el projecte.

Tot i que no s'ha fet cap comunicat oficial, el vicepresident de l'Associació de Veïns afirma que hi ha molta gent descontenta, i va afegir que «fins i tot els turistes ens vénen a dir que les voreres són molt lletges i que es veu molt la brutícia».

Serres per la seva banda, va dir que ja hi ha quatre propietaris que han decidit portar el cas a la Batllia per retardar-ne l'inici «i així mentre que se soluciona ja hi haurà un altre cònsol que potser ens escoltarà més».

El projecte que es vol tirar endavant, segons Alís, és el més adequat, i a més de refer les voreres contempla el seu eixamplament i la supressió de la zona blava per donar prioritat als vianants, que és el principal objectiu del Comú i la demanda dels comerciants. A més, amb aquestes obres es trauran els contenidors que hi havia al carrer Sant Jordi i que els veïns van demanar que es traslladessin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT