PUBLICITAT

Pascuet confirma els pronòstics i s'imposa als Dos Dies de Trial d'Arinsal

EL PERIÒDIC
ARINSAL

Periodic
Un pilot intenta superar una zona d'aigua, a la cita d'Arinsal Foto: TONY LARA

Els Dos Dies de Trial d'Arinsal van coronar, com s'esperava, l'urgellenc Jordi Pascuet, que va confirmar els pronòstics amb dues jornades gairebé perfectes on només va penalitzar amb un punt. Un total de 242 participants van omplir de festa la competició, que aquest any ha arribat a la 10a edició i que ja pensa en la pròxima tot i el gran esforç que significa organitzar-la.

En la categoria negra, on estaven els més experts pilots, Pascuet va sumar un punt que li va suposar la victòria. En el podi el van acompanyar Sergio Puyo com a segon classificat, amb 9 punts, i Francesc Siurana tercer, amb 10. Així mateix, de la resta de categories destaquen els triomfs de José Maria Quer en sènior blaus, així com la júnior Sandra Gómez en vermells, i el cadet Miguel Gelabert també en vermells. Pel que fa a la categoria vermella sènior, Oriol Vilarnau es va imposar per davant d'Òscar Mill, segon, i Rafael Sanromà, tercer.

COMPETICIÓ, FESTA I ESPECTACLE / Però no només ha estat tot competició. La jornada de dissabte va tenir la seva part de lluita en un circuit molt exigent amb zones d'aigua que van fer treballar molt tots els pilots, però també una part lúdica a la finalització. Els organitzadors van convocar tothom per presencia una exhibició de biketrial al pàrquing del telecabina d'Arinsal, on també es va poder viure en directe el Trialshow que van protagonitzar Marcel Justribó i el guanyador absolut de la prova, Jordi Pascuet. Ahir, en finalitzar tot, es va fer la cerimònia d'entrega de premis a l'Hotel Princesa Parc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT