PUBLICITAT

Alguns veïns del carrer Sant Jordi del Pas es plantegen aturar les obres de les voreres

  • N'hi ha alguns que fins i tot es plantegen fer una denúncia a la Batllia
  • Michelle Serres assegura que l'asfalt que hi volen posar és molt brut
310720111-alis
El veí Michelle Serres, el cònsol major d'Encamp, Miquel Alís, i altres membres de la corporació, passejant pel Pas de la Casa. Foto: ANA / N. M.
L'inici de les obres de les voreres del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa està previst per al proper 9 de setembre, però no tots els veïns hi estan d'acord, i de fet n'hi ha alguns que fins i tot es plantegen fer una denúncia a la Batllia per aturar-les. Un dels veïns descontents és el vicepresident de l'Associació de Veïns del Pas de la Casa, Michelle Serres, que assegura que l'asfalt que hi volen posar és molt brut i que "fins i tot els turistes ho diuen". A més, assegura que li ha tramés la seva opinió al cònsol major de la parròquia, Miquel Alís, però que aquest "no ens escolta". El cònsol, per la seva banda, assegura que ha escoltat tots els veïns i que hi estan d'acord, però que el punt de vista de Serres "és un cas aïllat".
Entre el 9 i el 10 de setembre es reiniciaran les obres dels carrers del Pas de la Casa. Pel que fa al carrer Major, les obres ja s'han iniciat i allà es pot veure el tipus d'asfalt que es posarà a la resta de carrers del nucli, quitrà negre empedrat, que no agrada a alguns dels veïns perquè afirmen que entre les ranures s'acumula la brossa i queda un aspecte brut que dóna mala imatge al poble. Tot i així, el cònsol assegura que la majoria de veïns hi estan d'acord, ja que es va fer una reunió i van aprovar el projecte.

Serres és el vicepresident de l'Associació de Veïns del Pas de la Casa, i és un dels que estan en desacord amb aquestes obres, ja que recorda que una part del cost de les voreres l'assumeixen els veïns. Ell és veí del carrer de Sant Jordi, on encara han de començar les obres, però ja ha vist com queden les voreres del carrer Major i no vol que la resta de carrers hagin de ser iguals. En aquest punt afegeix que les voreres "que s'ha fet el Comú", les de davant de l'església, "són molt més maques i llises", i que aquestes mateixes són les que a ell li agraden. El problema és que les llises es van haver de canviar perquè no eren resistents, però segons Serres el problema era que les juntes eren de silicona, i aleshores la solució que proposa és que es facin les mateixes però canviant les juntes per unes de quitrà.

Tot i que no s'ha fet cap comunicat oficial, el vicepresident de l'Associació de Veïns afirma que hi ha molta gent descontenta, i afegeix que "fins i tot els turistes ens vénen a dir que les voreres són molt lletges i que es veu molt la brutícia".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT