PUBLICITAT

El detingut per fugir de la Policia ingressa a psiquiatria

  • Estarà a Meritxell fins que el forense determini si és penalment imputable
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Policies i agents de Circulació al costat del vehicle accidentat, divendres. Foto: TONY LARA

El turista espanyol que va protagonitzar aquest divendres al vespre una persecució amb final accidentat a l'avinguda Carlemany va ingressar ahir a la planta de psiquiatria de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fonts properes al cas van informar a l'ANA que al detingut se li han detectat trastorns psíquics, tot i que aquests encara s'han de determinar, i que restarà retingut a l'hospital fins que l'informe del forense conclogui si és imputable penalment o no. A l'hospital hi haurà una persona vigilant perquè no torni a fugir.

Pel que fa a l'actuació policial, des del cos van voler deixar clar ahir que tot i haver de perseguir el cotxe que circulava a altes velocitats, i tot i intentar fer-lo parar mostrant les pistoles, en cap moment cap agent va fer ús de la seva arma. De fet, el vehicle no es va aturar a l'avinguda Carlemany perquè algun agent li impedís el pas, sinó que va topar contra la paperera quedant a tan sols uns centímetres de la paret d'una farmàcia.

L'home, un turista espanyol de 53 anys, s'havia saltat dos controls policials durant la tarda de divendres, un fet que va fer activar una persecució de pel·lícula pels carrers cèntrics d'Escaldes i de la capital. L'actuació de la Policia va ser arran d'una queixa dels treballadors d'un establiment escaldenc de venda de vehicles. Tot i no haver comès cap delicte inicialment, durant la persecució policial l'interessat va circular a gran velocitat pels carrers de les dues parròquies.

L'home va ser finalment detingut però encara no s'ha aclarit els motius pels quals fugia .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT