PUBLICITAT

Pitjors xifres d'ocupació que el juliol de l'any passat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El mes de juliol ha estat «decebedor» per al sector de l'hostaleria, va informar ahir el portaveu de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), Antonio Azurmendi. L'hoteler va assegurar que les xifres de tancament es trobaran per sota les del juliol del 2010, i que ara els preocupa que a l'agost es pugui mantenir la tendència negativa. Tot i que encara no tenen les xifres del juliol tancades, Azurmendi va afirmar que el sector està decebut perquè esperaven millorar l'any anterior.

Pel que fa al mes de juny, Azurmendi va explicar a l'ANA que va ser una mica millor que el del 2010 i que en general els hotelers tenien bones expectatives per a la resta de l'estiu. De moment, però, el mes següent no ha portat bons resultats. La primera quinzena del juliol va ser bastant fluixa i finalment les darreres setmanes del mes la xifra d'ocupació no ha millorat.

Pel que fa a l'agost, les expectatives no són gaire millors, però Azurmendi confia que encara es pugui recuperar l'estiu i que com a mínim «no empitjorin» les xifres finals respecte dfa un any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT